fbpx

Over ons

Over ons
▬ over Fitads.nl ▬

Verhoog het succes van jouw bedrijf

Onze missie is simpel maar krachtig: we willen bijdragen aan een gezondere wereld door fitnessprofessionals te helpen slagen. We geloven dat de gezondheid en fitheid van mensen van het grootste belang zijn, en personal trainers spelen een cruciale rol in het realiseren van die gezondheidsdoelen.

7+

Jaar ervaring in pt advertising

Waarom FitAds.nl?

Bij FitAds begrijpen we dat geen twee fitnessprofessionals hetzelfde zijn. Daarom benaderen we elke klant uniek. We luisteren naar je doelen, begrijpen je visie en werken nauw samen om aangepaste oplossingen te bieden die specifiek zijn voor jouw behoeften.

▬ Verbeter je resultaten ▬

Hoe gaan wij voor meer klanten zorgen?

Strategie

Zonder fundament staat je bedrijf niet stevig. Wij begeleiden je met het neerzetten van een ijzersterke strategie. Zo kan je echte groei realiseren.

Marketing

Marketing is essentieel voor de groei van je bedrijf. Het heeft de laatste jaren een enorm negatieve naam gekregen. Maar als je het goed gebruikt brengt het enorm veel voordelen mee.

Retentie

Als je klanten lang blijven, heb jij meer zekerheid dat je kan blijven groeien. Hou je klanten tevreden en zorg ervoor dat ze altijd bij jou terugkomen voor hulp.

FAQ

Natuurlijk heb je nog veel vragen over onze dienst. Hieronder doen wij ons best om deze zo goed mogelijk te beantwoorden

Nee, wij hebben ons systeem zo neergezet dat er absoluut 0 risico’s voor jou zijn. Als wij onze doelstellingen niet behalen, krijg jij het verschil van je inzet weer terug, zo maak je nooit verlies!

Wij werken met enorm ervaren marketing experts. Als zij geen resultaten voor jou kunnen realiseren, kan niemand het 😉

Wij werken alleen samen met bedrijven in de fitnessmarkt, hierdoor hebben wij enorm veel kennis opgebouwd met het opschalen van fitnessbedrijven. Als jij een no-BS aanpak wil en groei wilt realiseren, zijn wij de aangewezen partij hiervoor.

Jazeker! Meerdere zelfs. Helaas gaat het niet altijd zoals wij willen, je kan je uiterste best doen om iets te bereiken, maar het zal niet altijd lukken. Deze klanten hebben netjes hun verschil teruggekregen, en hebben geen verlies gedraaid, maar quitte gespeeld. Zo zijn er geen verliezers.

Help meer mensen, maak de wereld weer fit.

©2024 Copyright FitAds.nl